Velkommen til Midtjydsk rideklub

Nyheder:

Følg med i nyheder på facebook: Midtjydsk rideklub - Klintholm

Eller følg med som medlem på: Midtjydsk rideklub - MJR

Tilmelding til Ridelejr 2019 åbner tirsdag d. 2 april kl 19.00.

Mail skal sendes til ridelejr.midtjydskrideklub@gmail.com

Vil du starte til ridning?
Vi har hold for både børn og voksne, på forskellige niveauer. Kontakt Tanja Kulas på tlf. 21641929, eller skriv til info@midtjydskrideklub.dk og hør hvilket hold du kan komme på.
Aftal med Tanja hvilket hold du skal på, INDEN du tilmelder dig et hold. Det samme gælder hvis du skal skifte hold.

UNDERVISER(E) SØGES
Vi søger dressur undervisere til vores elevhold, som er parat til at tage ansvar, og har lyst til at være med til at udvikle vores elever i alle mulige retninger, og på forskellige niveauer, fra nybegyndere til øvet.
Du skal være klar på en prøve undervisning inden evt. ansættelse.
Stillingen ønskes besat snarest.
For at høre nærmere, kontakt da Tanja Kulas på 2164 1929)

Udvidet jobopslag kan findes på vores facebook SIDE - Midtjydsk Rideklub - Klintholm

LEDIGE BOKSE
Vi har p.t ledige bokse hos MJR - kontakt venligst Signe Emilie Nielsen på tlf.: 21822440 for nærmere information, eller skriv til info@midtjydskrideklub.dk

TIL INFO:
Til info er der flere steder i Klintholm og Mølleskoven hvor der er spor som er blevet lukket af med træer og andre forhindringer. Dette er efter aftale med Frisenborg som ikke vil have at der hverken rides eller cykles på disse lukkede stykker. Venligst lad være med at fjerne træerne, og acceptere dette.