UNDERVISER(E) SØGES
Vi søger dressur undervisere til vores elevhold, som er parat til at tage ansvar, og har lyst til at være med til at udvikle vores elever i alle mulige retninger, og på forskellige niveauer, fra nybegyndere til øvet.
Du skal være klar på en prøve undervisning inden evt. ansættelse.
Stillingen ønskes besat snarest.
For at høre nærmere, kontakt da Tanja Kulas på 2164 1929)

Udvidet jobopslag kan findes på vores facebook SIDE - Midtjydsk Rideklub - Klintholm

NYT STÆVNEUDVALG - Meld dig
Der skal fra næste år (2019), nye kræfter til i stævnudvalget. Derfor søges det nyt mandskab her til.
Hvis klubben skal holde D-stævner i 2019, så skal stævneudvalget allerede være sammensat i januar, da der skal søges om D-stævner i januar.
Hvis du har lyst til at være med til at arrangere stævner i MJR, herunder vores elevstævner, så kontakt Hanne Elisabeth Andersen (22670121) eller Tanja Kulas (21641929). Kendskab til opgaverne er ikke nødvendig, Camilla sætter det nye udvalg godt ind i det.
Stævnerne i 2019, er afhængig af et nyt stævneudvalg.

Vil du starte til ridning?
Vi har hold for både børn og voksne, på forskellige niveauer. Kontakt Tanja Kulas på tlf. 21641929, og hør hvilket hold du kan komme på. Aftal med Tanja hvilket hold du skal på, INDEN du tilmelder dig et hold. Det samme gælder hvis du skal skifte hold.

LEDIGE BOKSE
Vi har p.t ledige bokse hos MJR - kontakt venligst Pia Dora Jacobsen på tlf.: 60827181 for nærmere information.

TIL INFO:
Til info er der flere steder i Klintholm og Mølleskoven hvor der er spor som er blevet lukket af med træer og andre forhindringer. Dette er efter aftale med Frisenborg som ikke vil have at der hverken rides eller cykles på disse lukkede stykker. Venligst lad være med at fjerne træerne, og acceptere dette.

MJR på Facebook
Du finder vores facebook gruppe ved at søge på "Midtjydsk rideklub - MJR" på Facebook. Anmod om medlemskab