Velkommen til Midtjydsk Rideklub 

Midtjydsk Rideklub er en klub i det midtjyske som blev stiftet i 1936. Midtjydsk rideklub ligger i Favrskov kommune, ved Hammel. Vi er medlem af Dansk Rideforbund og hører ind under Distrikt 12.  

Det ligger Midtjydsk rideklub meget på sinde at såvel gamle som nye medlemmer af Rideklubben får fuld udbytte af deres undervisning og vi forsøger derfor konstant at udvikle og forny os. 

 

 

 Tilmelding til ridelejr er åben

 
Ridelejr 1, 29/6-3/7, Niveau: letøvede/øvede Alder: 9 og 16 år

Denne lejr byder på masser af spændende oplevelser med hestene. Vi skal bl.a. have undervisning i dressur og spring, ride skovtur, lave ponygames, holde forskellige konkurrencer med mulighed for at vinde rosetter,spille rundbold, riste skumfiduser over bål og så skal vi selvfølgelig bare hygge og have det sjovt sammen med hestene og hinanden. Der er en t-shirt til alle deltagerne. Der er mulighed for at overnatte i telt eller at tage hjem for at sove.. Pris 2.500, Her er der kun pladser egen pony/hest tilbage.

Ridelejr 2, 5/7-7/7, Niveau: alle Alder: 8 og 14 år

Denne lejr byder på masser af spændende oplevelser med hestene. Vi skal bl.a. have undervisning i dressur og spring, ride skovtur, lave ponygames, holde forskellige konkurrencer med mulighed for at vinde rosetter,spille rundbold, riste skumfiduser over bål og så skal vi selvfølgelig bare hygge og have det sjovt sammen med hestene og hinanden. Der er en t-shirt til alle deltagerne.Der er mulighed for at overnatte i telt eller at tage hjem for at sove. Pris: 1.800,-

Miniridelejr, 9/7-11/7 Fra kl. 8.00 - 15.00 Niveau: alle Alder: 6 - 14 år

På lejren skal vi ride, lære om og hygge med hestene. Der bliver også striglekonkurrence med rosetter til deltagerne. Der bliver mulighed for masser af hestenusseri og dejligt samvær. Der er en t-shirt til alle deltagerne. Pris: 1000 kr

Ridelejr 3, 3/8-7/8, Niveau: alle Alder: 8 og 14 år

På denne lejr er der fokus på masser af hygge med hestene. Vi skal ride dressur, springe eller trave over bomme på jorden, lave ponygames, ride ringridning, spille rundbold, riste skumfiduser over bål, og simpelthen bare nyde sommerlivet med hestene og hinanden. Der er en t-shirt til alle deltagerne.Der er mulighed for at overnatte i telt eller at tage hjem for at sove. Pris 2.500,-

Tilmelding sker på info@midtjydskrideklub.dk. Ved tilmelding skriv om det er lejr 1,2, 3 eller miniridelejr, skriv dit navn, alder og 3 ønsker til hest i prioriteret rækkefølge.

Skriv også hvis du deltager med egen hest. Man må gerne deltage i mere end en lejr. Hvis nogen har brug for det må mor eller far gerne være med. 

I uge 29/30 og 31 planlægger vi forskellige aktiviteter der varer mellem ca. en time og en hel dag. Der vil også blive mulighed for undervisning på hold og eneundervisning.

Der kommer mere information ud om dette senere.

RIGTIG GOD SOMMER!

De bedste hilsner, Tanja, Aya og Karen

 

Vil du starte til ridning? 

Vi har hold for både børn of voksne, på forkellige niveauer. Kontakt Tanja Kulas på tlf. 21641929, eller skriv til info@midtjydskrideklub.dk. Sammen finder vi ud af hvilket hold der passer dig bedst.

Vi du ønsker at skrifte hold skal det ligeledes være aftalt med Tanja på forhånd.  
 

 

Nyheder:

Følg med i nyheder på facebook: Midtjydsk rideklub - Klintholm

Eller følg med som medlem på: Midtjydsk rideklub - MJR