Velkommen til Midtjydsk Rideklub

Midtjydsk Rideklub er en klub i det midtjyske som blev stiftet i 1936. Midtjydsk rideklub ligger i Favrskov kommune, ved Hammel. Vi er medlem af Dansk Rideforbund og hører ind under Distrikt 12.

Det ligger Midt-jydsk rideklub meget på sinde at såvel gamle som nye medlemmer af Rideklubben får fuld udbytte af deres undervisning og vi forsøger derfor konstant at udvikle og forny os.

Vil du starte til ridning?

Vi har hold for både børn of voksne, på forkellige niveauer. Kontakt Tanja Kulas på tlf. 21641929, eller skriv til info@midtjydskrideklub.dk. Sammen finder vi ud af hvilket hold der passer dig bedst.

Vi du ønsker at skrifte hold skal det ligeledes være aftalt med Tanja på forhånd.

Til info:

Til info er der flere steder i Klinthold og Mølleskiven hvor der er spor som er blevet lukket af med træer og andre forhindringer. Dette er efter aftale med Frijsenborg som ikke vil have at der hverken rides eller cykles på disse lukkede stykker. Venligst respekter dette.

Nyheder:

Følg med i nyheder på facebook: Midtjydsk rideklub - Klintholm