Stævneudvalget i Midtjydsk Rideklub
Stævneudvalget består af frivillige i rideklubben. Stævneudvalget står for at arrangere og afholde stævner i rideklubben, med hjælp fra andre frivillige i rideklubben. Der arrangeres Elev-stævner for klubbens elever og medlemmer, samt D-stævner for klubbens medlemmer og ryttere fra andre rideklubber. Stævneudvalgets opgaver består dermed af at:
- planlægge og arrangere årets stævner
- deltage i møder med distriktet og de andre rideklubber i distriktet
- afvikle stævnerne og evaluere dem
Derudover er stævneudvalget med til planlægning af arbejdsdagene, og bidrager med overblik over hvad der skal gøres i rideklubben, for at den er klar til afholdelse af stævnerne. Stævneudvalget har ligeledes til opgave at samarbejde tæt med bestyrelsen, for at sikre rideklubbens fremtid.

OBS.
Der skal nye kræfter til i stævneudvalget i år 2019. Hvis der skal holdes D-stævner i 2019, SKAL det nye stævneudvalg være sammensat i januar, da der skal søges om D-stævner i januar måned.
Kontakt Tanja Kulas - 2164 1929 eller Hanne Elisabeth Andersen - 2267 0121, hvis du vil være en del af stævneudvalget.

Medlemmer:

Tanja Kulas